Detta har hänt…

Ännu ett Wrestlingpalats är till ända! Allas vår wrestlingnörd Sebastian af Svensson säger sitt. Nästa gång vi ses är den 1 dec!

1. Clownen och Le Mime slog TexMex Express. Team Cirkus såg ut att ligga pyrt till ett tag men samkörde sina krafter och lyckades faktiskt vinna sin första tag-match ihop! Bravo! Efteråt var Le Mime så tagen av vinsten att han inte kunde få fram ett ord!

2. Den Gode DoppelGangstern slog Conny Mejsel och Big Machine i den första tremanna-matchen i Malmö! Action från början till slut där den starke Machine såg ut att stå som segrare men tvillingen lyckades övermanna båda två och kunde därför gå därifrån med segern, dock var det inte som i en liten ask utan han fick kämpa för det!

3. Chaos slog Bad Buddha i en stenhård match som tog plats både i och utanför ringen. Inget för finsmakare med andra ord! Om det inte är finsmakare av hårda tag förstås!

4. Den Onde DoppelGangstern slog Mischka, som tappert nog försökte vinna sin första wrestlingmatch men som gick bet efter att fallit för tvillingens fula knep. Hon kommer igen, var så säker!

5. SWS-champ Anderson slog Heimo The Wildman efter att den Onde Tvillingen hjälpt honom. Den Gode Tvillingen försökte hjälpa Heimo som såg fel och slog ner honom. Vart leder detta? Tag-match? Hur som helst blir det spännande att följa den här såpan för att se hur det slutar!

Sebastian af Svensson

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>