Wrestling?

Föreningen Svensk Wrestling Syd tog sina första stapplande steg lördagen den 5 september 2009. Då hölls det första Wrestlingpalatset i Malmö. Sedan dess har det hänt mycket. Vi har gästspelat på ex Malmöfestivalen och Sommarscen, våra wrestlers har blivit så duktiga att många av dem bokas runt om i Europa och våra shower har blivit så populära att det är knökfullt på i princip varje Wrestlingpalats.

Vi är inte förvånade över vår popularitet. Att se wrestling live är något utöver det vanliga. Även den mest skeptiska dras med och bli inte förvånad om du skrikit dig hes redan under den första matchen. Okej, wrestling är inget för finsmakare. Men det är underhållande!

Aguila Roja

Foto: Benjamin Goss

Vilka är då våra wrestlers? De flesta kommer ifrån södra Sverige. Men vi bjuder även in brottare från resten av Sverige och Europa. Vi har både kvinnliga och manliga wrestlers. Men om sanningen ska fram är wrestling ganska grabbigt. Det är inget vi gillar. Wrestling är stenhårt och absolut inget för pussys. Men det är skillnad på att ha en pussy och vara en pussy, eller hur?

Prata inte med oss om att wrestling är ”på låtsas”. Vi känner smärta i varje slag och vi tappar andan i varje kast. Kom och titta efter själv. Utan publik blir wrestling meningslöst. Kom och bua eller jubla åt våra brottare.

Vågar du stå nära ringen, bär inte finskjortan. Varning för blodstänk.
Vi ses på Tangopalatset.