Wrestlingnörden säger sitt om senaste showen

Jajjemän, det har redan gått ytterligare en SWS-gala av stapeln! Var du inte där (fy skäms på dig i så fall!) är det lyckligtvis inte lång tid till nästa show som äger rum den 6 okt där det finska agressionspaketet Heimo The Wildman förhoppningsvis ska avkröna den dryge och självälskande Anderson från tronen som kung av svensk wrestling!


1. Scandinavian Shiva & Bad Buddha slog DPW Tag-champs Bröderne (Big D & Kool Krede) i en nontitle-match. Länge såg det ut som om de elaka danskarna (dumt att säga ”elaka” förresten, finns ju inga andra danskar så det är ju en självklarhet) skulle vinna men då hade de inte räknat med att de religiösa rövsparkarna blir riktigt förbannade när… tja, de blir förbannade på det mesta. Men i det här fallet var det just att motståndarna var danskar. Dock blev det inget titelbyte eftersom titlarna – skamligt nog – inte sattes på spel.

2. Jenny Sjödin slog den debuterande Mischka, som dock gav Jenny en rejäl fajt innan debutanten tyvärr tvingades ge upp (tappa). Men hon ska inte vara ledsen för det, det är ingen skam att förlora till världens sjunde bästa brudwrestler! Jag kan garantera att vi får se mycket mer av Mischka i fortsättningen och efter första förlusten i SWS är hon grymt sugen och peppad på comeback så nästa motståndare måste träna ordentligt för att inte åka på all frustration Mischka har inom sig!

3. Conny Mejsel, ännu en Malmö-debuterande vrässtler (översättning: missa inga shower, för du missar MYCKET!) besegrade den rabiate salladsmotståndaren Demolition Davies för att etablera sig som en kraft att räkna med. Det var oerhört häftigt att se Mejsel resa sig från den oerhört store Davies offense (det betyder ”attack/angrepp” för er som stod och rökte billiga Blend med de andra coola kidsen när det var engelsklektion) och gå härifrån med segern efter att ha mött ett dyk med en slam. Och som den atlet och goda förebild för våra yngre medborgare han är gick han naturligtvis direkt till baren för lite förfriskningar. ”Öl änna gött, la!” Nej, vi förstår inte heller vad han säger.

4. Chaos slog Big Machine med en big splash och en moonsault efter en lång och brutal match! Den store maskinen må ha förlorat men kommer tillbaka tusen gånger starkare, tusen gånger bättre och en miljon gånger mer förbannad nästa gång!

5. Le Mime slog Clownen Eddie Vega. Detta var… en mycket märkligt match som var allt annat än brutal. Möjligtvis brutalt märklig. Till och med märkligt brutalt märkligt vilket är märkligt i sig. Le Mime, denna fontän av intelligens, fick Clownen att börja slåss med DOMAREN istället i ett genidrag i stil med ett genidrag i samma klass. Clownen försökte. Och försökte. Och försökte. Men Le Mime var helt enkelt för överlägsen och vann till slut rent, ett, två, tre i ringen. Dock tyckte Clownen efteråt att de skulle tjäna på ett samarbete så de beslutade sig för, med lite reservation från Mimes sida, att bilda tagteam med varandra till nästa show. Vi kan knappt vänta!

6. Michael Fynne slog FVN. Två fantastiska danska brottare som var rena spotmaskiner (vilket är en komplimang!) och som rörde sig som pingisbollar i en orkan (okej, jag använder den ofta, men erkänn att den är bra!). Det såg väldigt jämnt ut innan Fynne gick därifrån med segern men det kunde blivit vem som!

7. SWS-champ Anderson slog Den Gode DoppelGangstern för att behålla titeln. Mattbrottning dominerade matchen och när den gode tvillingen såg ut att faktiskt vinna kom hans bror in (den elake tvillingen, om inte det framgår av texten) och distraherade domaren. Anderson lyckades vinna och trodde sig kunna gå från lokalen med äran i behåll innan HEIMO THE WILDMAN (den killen märks som Rammstein på ett yogaläger) dundrade in och utmanade den elake, dryge och vältrimmade Anderson till en titelmatch på nästa show. Yes, den 6e oktober!

Sebastian af Svensson

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>