Meddelande om avstängd brottare

Meddelande från Svensk Wrestling Syd

Efter ett extrainsatt möte idag 2012-06-20 har Svensk Wrestling Syd bestämt att med omedelbar verkan stänga av en av föreningens brottare. Brottaren tillhör ett tag team som går under namnet DoppelGangsters. DoppelGangsters har bland annat gjort sig ett namn genom att vara det enda nordiska tag teamet som består av två tvillingbröder.

Det var efter att videoupptag från Wrestlingpalatset 2012-06-09 granskats som styrelsen enhälligt tog beslut om avstängning. På videoupptaget kan tittaren tydligt se hur den ena brottaren i tag teamet DoppelGangsters vänder sig emot sin bror och upprepade gånger ger denne slag och sparkar.

Vi i Svensk Wrestling Syd tycker att våld i nära relationer är ett allvarligt problem, och vi vill tydligt ta avstånd ifrån detta. Vi har idag beslutat att stänga av nämnda brottare i 3 månader. Avstängningen sker med omedelbar verkan. Beslutet kan inte överklagas.

I skrivande stund kan ingen av styrelsen medlemmar särskilja bröderna, då de uppfattas som identiska. Men kontakt har tagits med brödernas föräldrar som har gett styrelsen besked att de skall hjälpa till att reda ut vilken av bröderna som är förövaren.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>