Ärade besökare!

Allright, bitches, nu kan ni läsa mer om nästa Wrestlingpalatset här: Wrestlingpalatset 3 dec.

Matcherna lyder som följer:

Aron Frost (NO) vs. Killer Karlsson – kvartsfinal!
Killer Karlsson behöver väl vid det här laget ingen närmare presentation. Han är Sveriges främste manlige wrestler, han är längre än Amiralsgatan och mer skruvad än Turning Torso. Han är jävligt poppis i städerna stad, Malmö. Han möter norrmannen Aron Frost, som spenderar minst lika mycket tid i gymet som Killer och som dessutom inte drar sig för att använda fulspel. Det blir en jämn match!

Caos (DK) vs. DoppelGangsters – kvartsfinal!
Caos, den gamle gubben, har wrestlats lika länge som tvillingarna har levt. Dansken har varit mästare i både Danmark och Tyskland. Men DoppelGangsters har ungdomens fräschör i behåll. Dessutom är de ju två. Vad tror ni, kan de slå en så erfaren brottare som Caos?

Jessica Love (FI) vs. Valentine (FI) – kvartsfinal!
Finskan Jessica Love är en älskvärd tjej i rosa som man bara vill gnida näsa med. Samtidigt är hon en mycket skicklig wrestler som lätt kan slå av dig samma näsa om hon skulle vilja. Hon möter den kaxige Valentine som inte drar sig för att fuska om det behövs. Men hans kaxighet kan ibland bli till övermod. Förbered dig på en spännande match!

Kapten Knoge (Yttre Rymden) vs. Clownen Eddie Vega
Det är nästan så man fnissar bara man tänker på denna match. En superhjälte möter en alkoholiserad clown. Tokigt!

Anderson & Dr Sadism vs. Manimal & Huckleberry Sinn
Dryga skåningen Anderson går samman med den perverterade Dr Sadism för att kämpa mot missfostret Manimal och den banjospelande hjälten från Perstorp, Huckleberry Sinn.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>