Resultat från senaste showen

Semifinal: Killer Karlsson vs. Valentine.
Efter en lång och hård kamp lyckades den ärofyllde Karlsson besegra den kaxige finnen och därmed ta sig vidare till final!

Semifinal: Chaos vs. Anderson.
Anderson lade sig ner frivilligt eftersom han vill jävlas med Killer Karlsson. Kalrrson har som bekant sagt sig vilja möta honom i finalen, och därför passade Anderson på att se till att han inte skulle få sin vilja igenom. Men domaren Ekberg räkning avbröts av CESCAs representant som deklarerade att man inte får låta sig förlora eftersom man då blir avstängd. Därför tvingades han gå en regelrätt match mot Chaos, som han faktiskt lyckades vinna med en näve tights!

Battle Royal.
Vi har Doppelgangsters, JJ Styles, Bad Buddha, Clownen, Big Machine, Aguila Roja och en hel drös Dellerts, med Big Papa i spetsen. Dock lyckades den stora lyckliga (?) familjen inte med sitt mål att visa världen vad ”vrästling” är och dumpades en efter en. De två sista i ringen var Clownen och Aguila Roja, och eftersom Clownen gömt sig i ringhörnan så trodde Aguila sig vara ensam kvar i matchen. Han hoppades således ur ringen för att fira vilket gjorde att Clownen vann till slut.

Doppelgangsters vs. JJ Styles & Bad Buddha.
Länge såg det ut som om Buddha och JJ skulle vinna, men den ena tvillingen lyckades tagga in den andra och så var kaoset igång, innan JJ pinnades till publikens glädje!

Clownen vs. Kool Krede.
Clownen gjorde entré från baren, där han värmde upp med några kalla. Krede var kaxig, men inte tillräckligt kaxig för Eddie Vega som vände matchen och vann med sin splash!

Final: Killer Karlsson vs. Anderson.
Karlsson attackerade Anderson innan matchen och pucklade på honom en bra stund innan Anderson vände matchen. Dock sattes han i ett lås då tidsgränsens 20 minuter gick ut, vilket resulterade i att vi dessvärre inte fick en svensk mästare i wrestling utan att det kommer avgöras i returmatchen i mars! Dessutom gjorde Karlsson gällande att förloraren av den matchen måste lämna SWS för gott!
Syns igen 24/3!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>