Nästa Show

Dags för Wrestlingpalatset igen. Denna gång är huvudmatchen en Battle Royale – 13 wrestlers slåss i ringen samtidigt, och vinnaren möter Anderson. Dags att peta bort Anderson från tronen!

► Wrestlingpalatset – Battle Royale!
► Lör den 1 dec kl. 20.00, första matchen kl. 21.00
► Tangopalatset, Malmö
► 18 år, alkoholservering
► Biljett på Rundgång eller www.tickster.com
► Dj:ar gör Do the Math

Battle Royal!
Wrestlingpalatsets huvudmatch är en Battle Royale där hela 13 (!) wrestlers fightas i ringen samtidigt. En efter en skall de manövrera ut varandra tills bara en står kvar. Vinnaren möter Anderson och fightas om titeln som Svensk Mästare i Wrestling. Bland wrestlarna ser vi bland annat Le Mime, Chaos, BÅDA tvillingarna och Scandinavian Shiva.

Clownen Eddie Vega & Le Mime vs. The Fabulous Bakewell Boys (Lucha Britannia)
En liten alkoholiserad clown i maskopi med en lång, otäck mimare – kan det bli bättre? Denna gala möter de The Fabulous Bakewell Boys. Två maskerade arbetarkillar från London skolade i Lucha Brittania.

Aron Frost (NO) vs. Conny Mejsel
Aron Frost är en av Norges duktigaste wrestlers. Han möter den goa göteborgarn’ Conny Mejsel.

Mischka vs. Dr Sadism
Mischka är den ettrige wrestlern som vägrar ge sig och som alltid ha ett leende på läpparna i ringen. Vi får se om hon har det även när hon möter den slemmige, latexklädde Dr Sadism…

Bad Buddha vs. Den Onde Tvillingen
Bröderna i DoppelGangsters har ju splittrats, det har väl knappast undgått någon? Den Onde Tvillingen (eller Alpha som han kallar sig själv) möter denna gång den store buddhan. Det lär bli en jämn match!

Den Gode Tvillingen vs. Big Machine
Den Gode Tvillingen (eller eh, Andreas som han kallar sig själv) kommer denna gala möta den anabolastinna Big Machine. Vi får se om tvillingens högflygande trix har någon effekt på maskinen.

Vi ses!